Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Internet altogether not working


  • Please log in to reply

#1
no_daybutoday

no_daybutoday

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 5 posts
So, one day I was overloaded by spyware, malware, trojans, and the like. I couldn't get them off by means of a virus sweep so I wiped off the C drive. I reformated it. In the process of doing that I wiped off all my installations and now nothing really works. The sound doesn't work because it doesn't have the right program set up onto it. The internet isn't working for some unknown reason. When I go into the Network Connections there isn't anything in there. No connection or anything. When I try to make a new connection it says that it can't find my network hardware, either. Usually all I had to do before was place a cat5 into the back of my tower and i'd get some indication that I have a connection. Any help would be greatly appreciated. ^^;
  • 0

Advertisements


#2
OwNt

OwNt

    Malware Expert

  • Retired Staff
  • 7,457 posts
Hello no_daybutoday,

What is the Model# for this computer? If this computer was custom built, what is the mobo's model #?
  • 0

#3
no_daybutoday

no_daybutoday

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
My computer is custom built and the mobo's model number is: K8N
  • 0

#4
OwNt

OwNt

    Malware Expert

  • Retired Staff
  • 7,457 posts
K8N is a starting number for quite a few motherboards, so let's do this a different way.

Please download Everest Here and install it.

Run it and select from the top tabs Report > Quick Report - all pages > Plain text.

Please save the report on the desktop and attach it to your next reply.
  • 0

#5
no_daybutoday

no_daybutoday

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
I found out what the problem was. I had to install the rest of the drivers and whatnot. Sorry to have bugged you thus far.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP