Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Deleted the REAL SVCHOST.EXE


  • Please log in to reply

#16
soul40k

soul40k

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 56 posts
Yea I woulda taken it out n such to check it before but its a Laptop. Dont know if i want to go inside of this lol.

Ok, restarted. Waited for something to happen, got the "Does not pass the XP logo blahblah" So i continued installation anyways. Put the disk in, nothing. Opened my Computer, Went into the CD Rom Drive, got nothing.

Trying to restart and boot from that.

EDit:

actually after going my ocmputer D: drive I got "Please insert a disk into tdrive D:" yet i put it in there -.-

Edited by soul40k, 10 March 2006 - 08:09 PM.

  • 0

Advertisements


#17
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Boot the PC and keep tapping the delete key until it enters set up, set the boot order to CD ROM Drive then hard drive, press F10 to save, type Y, put the XP CD in the drive, press enter then look for press any key to load from CD
  • 0

#18
soul40k

soul40k

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 56 posts
Being a Dell I had to F12 and it just gave me a list of what to boot from. It loaded and went to a black screen with the blinking underscore for a while. Then it just laoded XP doing nothing.

Guess that means my CD Drive is broken
  • 0

#19
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Probably worth having it checked, is it under warranty?
  • 0

#20
soul40k

soul40k

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 56 posts
Got it in 2004 and apperently not :tazz: sucks a lot.
  • 0

#21
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
See if you can find a repair shop that will estimate it
  • 0

#22
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
See if you can find a repair shop that will estimate it
  • 0

#23
soul40k

soul40k

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 56 posts
Well, I could not get it to work, but just as an update, I finally got a new CD-ROM, and after putting this new one in, it worked!!!

Now, I could say that it was one of these that fixed it;

-I am pretty sure that I had gotten a program on my thumbdrive and ran it from there but I cannot remember if i as able to since I think it may have said that the service could not be found.

- It was the new CD-ROM!

I don't know what the heck happend, but if I took the CD-Rom out, it would not work and if I put it back in it still wouldnt work. but then after putting this new one in, it worked no problem!


Sooo yea.. Computers suck! lol.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP