Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

PCMCIA ADAPTERS


  • Please log in to reply

#1
fledgling

fledgling

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 79 posts
Whenever I try to download pictures from my digital camera, I have to delete and reinstall these items shown in the attachment . I have tried to update drivers but always get message that I have the best ones installed. After deleting and reinstalling, they work...but on the next reboot, they are gone I have to do it again. Any suggestions would be appreciated. My OS is XP PRO 2002 SP2. My laptop is an Acer8104 w/2.0GHz processor and 1GB Ram. Thanks in advance.

Attached Files


Edited by fledgling, 16 March 2006 - 12:02 PM.

  • 0

Advertisements


#2
fledgling

fledgling

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 79 posts
Please cancel. I have figured this out. Thank you.

Edited by fledgling, 20 March 2006 - 07:34 AM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP