Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Keyboard and Mouse I/O issue


  • Please log in to reply

#1
Danny

Danny

    Visiting Staff

  • Member
  • PipPipPip
  • 684 posts
Hey everyone!

I already posted at BC, but someone wanted me to post here.

Heres the deal:

Whenever I press a key on my keyboard, it freezes the mouse. Everything still runs in the backround though. In the device manager, it says that the keyboard conficts with the mouse on I/O 0060-0060 and 0064-0064.


Its a Dell Latitude C540, with a built in keyboard and touchpad and dot thingy in the middle.

I tried setting the bios to default. Also, I can't change the I/O ranges. They're grayed out :tazz:

Thanks,

Edited by Danny, 15 March 2006 - 05:21 PM.

  • 0

Advertisements


#2
Danny

Danny

    Visiting Staff

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 684 posts
I think I just stumbled on something. Starting on the 12th (When the keyboard started to bork..) I looked through my device manager and found this a million times!

The following boot-start or system-start driver(s) failed to load:
cdudf_xp
Udfreadr_xp

Any ideas?
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP