Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

My Router - Help!


  • Please log in to reply

#1
Nick K

Nick K

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
Hellp GTG,

Recently, i decided to set up my router. I did all the steps, and did everything correctly i buileve. When i went to connect my main computer to the internet, it worked, and i went to go connect my other computer, that i tried to use the d-link with, and it didn't work. Then i switched up the cables a bit, and the totally opposite thing happend (main pc didnt connect, other did)

What happened :) :tazz:
  • 0

Advertisements


#2
EMCguy

EMCguy

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 729 posts
Hi Nick K

what operating system are you using?


Best regards

EMCguy
  • 0

#3
Nick K

Nick K

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
l0lar, was it hard to look at what operating system i was using on my profile :tazz: :) :) :) :)

Windows XP for both PC's
  • 0

#4
EMCguy

EMCguy

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 729 posts
Hi Nick K

what router are you using?

Are you sure your cables are good? Sounds like the problems move with cable changes. Could be as simple as one bad cable.

Best regards

EMCguy
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP