Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Video card error!?!?!


  • Please log in to reply

#1
MKA390

MKA390

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 19 posts
I recently upgraded my videocard from a geforce 4 mx440 to a nivida fx5900 ultra

and I get this error after I update my drivers.

Posted Image


And i played this game called counter-strike and the game runs worse now.

Edited by MKA390, 22 March 2006 - 08:16 PM.

  • 0

Advertisements


#2
operation ivy

operation ivy

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 88 posts
Seems pretty self explanitory... it means that your Power Supply Unit isnt sufficent to run that card. This can be easily fixed by purchasing a new Power Supply Unit with a higher output value. 350Watts should do fine for that card.
  • 0

#3
ZEUS_GB

ZEUS_GB

    There's no school like old school!

  • Retired Staff
  • 1,650 posts
Hello MKA390 and welcome to G2G!

Have you plugged in the extra 4 pin power connector that the card requires?
  • 0

#4
MKA390

MKA390

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 19 posts

Hello MKA390 and welcome to G2G!

Have you plugged in the extra 4 pin power connector that the card requires?


I'm not sure what that is, my friend swittched the two cards out.
  • 0

#5
ZEUS_GB

ZEUS_GB

    There's no school like old school!

  • Retired Staff
  • 1,650 posts
Hello MKA390!

A 4 pin molex connector looks like this:

Posted Image

It should be connected to the 4 pin socket on the graphics card.

Posted Image
  • 0

#6
MKA390

MKA390

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 19 posts
I guess it was unplugged, thanks alot it works fine now !!!!!
  • 0

#7
ZEUS_GB

ZEUS_GB

    There's no school like old school!

  • Retired Staff
  • 1,650 posts
Glad you got sorted!
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP