Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

IE7 Will Not Install


  • Please log in to reply

#1
geordie10

geordie10

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 14 posts
Hello
IE7 Beta 2 Prefiew will not install. I am running Windows XP SP2.
When it gets about half way through the installation it says something or other about msfeeds.dll.
Anyway here is the log
0.344: ================================================================================
0.344: 2006/04/16 15:36:41.156 (local)
0.344: c:\f2b951b6c5b46ba09cff7e\update\update.exe (version 6.2.29.0)
0.375: Hotfix started with following command line: /quiet /norestart /er /log:C:\WINDOWS
0.375: Software\Microsoft\Updates\Windows XP\SP0\ie7bet2p is not Present
0.375: Condition succeeded for section NoSort.Test.IE7Beta2Installed.Section in Line 1 of PreRequisite
0.375: FileVersion of C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe is Less Than 7.0.0.0
0.375: First Condition in NoSort.Test.IE7Installed.Section Succeeded
0.375: Condition succeeded for section NoSort.Test.IE7Installed.Section in Line 2 of PreRequisite
0.375: FileVersion of C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe is Less Than 7.1.0.0
0.375: Condition succeeded for section NoSort.Test.IE7GreaterInstalled.Section in Line 3 of PreRequisite
1.469: DoInstallation: HpInitializeLibrary failed; status=0xe0000106, location=2749
1.469: Hotpatching Initialization Failed: Disabling Hotpatch functionality.
3.078: Internet Explorer 7 Setup encountered an error: The system must be restarted before installing the Internet Explorer 7, to allow some prior file update operations to complete. (These operations were previously scheduled by some other install or uninstall operation.)
3.125: The system must be restarted before installing the Internet Explorer 7, to allow some prior file update operations to complete. (These operations were previously scheduled by some other install or uninstall operation.)
3.125: Update.exe extended error code = 0xf02a

Hope someone can help
thanks
  • 0

Advertisements


#2
CJIS

CJIS

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 474 posts
OK first thing could be Anti-Virus or Anti-Spyware just disable these while installing and see if that works.
  • 0

#3
geordie10

geordie10

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 14 posts
yeah it still said installation incomplete
  • 0

#4
CJIS

CJIS

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 474 posts
1. Go to start/run and type in regedit
2. go to (HKEY_CLASSES_ROOT)
3. find .key
4. right click .key and choose permissions
5. choose the administrators group
6. Click on Advanced and choose administrators.
7. Click on edit and then choose full control.
8. Save and close then try and install.
  • 0

#5
geordie10

geordie10

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 14 posts
nope didn't work
  • 0

#6
CJIS

CJIS

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 474 posts
do everything i said above again but for the .tif entry and the .tiff entry.
  • 0

#7
CJIS

CJIS

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 474 posts
If this doesn't work then the only problem could be that some sort of spyware, virus protection, etc program is conflicting and need to be disabled, and if not then restart the PC and boot into safe mode and then install and then go back into normal mode.

Edited by CJIS, 16 April 2006 - 03:26 AM.

  • 0

#8
geordie10

geordie10

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 14 posts
ok i'll give it a shot
um something else
my internet explorer was upgraded i would say when i got an installation cd for my broadband
i have tried uninstalling it but it says it has but its still there. i can't install the normal 6 either
just thought i'd say

Edited by geordie10, 16 April 2006 - 03:35 AM.

  • 0

#9
CJIS

CJIS

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 474 posts
I've seen this before, (where as it integrates your ISP into your browser,sort off). I'm not really sure this would make a difference though.
  • 0

#10
CJIS

CJIS

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 474 posts
Do you have service pack 2
  • 0

Advertisements


#11
geordie10

geordie10

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 14 posts
yes i do
PROBLEM FIXED
installing it in safe mode worked
thanks for the help
much apprecieated
btw do you know how to get rid of all searchs and address' that i have been to. they keep coming up when i type the url and when i am searching

anyway thanks
  • 0

#12
CJIS

CJIS

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 474 posts
Just delete all of your cookies and history.
you can do this by downloading programs or just going into Internet options and doing it that way.
  • 0

#13
geordie10

geordie10

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 14 posts
but how to get rid of it for good?
  • 0

#14
CJIS

CJIS

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 474 posts
That'll probably cost you, you could use the 30 day free trial of IOLO system mechanic 6 pro which is a great program.
http://www.iolo.com
  • 0

#15
geordie10

geordie10

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 14 posts
ok thanks for everything
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP