Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Forum help


  • Please log in to reply

#1
ddeerrff

ddeerrff

    Visiting Staff

  • Visiting Consultant
  • 25 posts
I've been away awhile - real life caught up with me for a bit. Looks like the forum software has been updated.

I am getting scroll bars within posts:
Posted Image

Is there any way to get rid of these and show the entire post? 'Options/Display Mode' does not seem to do it.
  • 0

Advertisements


#2
wannabe1

wannabe1

    Tech Staff

  • Technician
  • 16,645 posts
Hi ddeerrff...

Are you accessing the page with the scrollbars by searching a members posts?

wannabe1
  • 0

#3
ddeerrff

ddeerrff

    Visiting Staff

  • Topic Starter
  • Visiting Consultant
  • 25 posts
Not accessing through any kind of search - just clicking on down through the forums and posts.

In this case, I open this topic from 'Control Panel / View Topics / Current Subscriptions' and my original post shows the scroll bars.
  • 0

#4
wannabe1

wannabe1

    Tech Staff

  • Technician
  • 16,645 posts
You must be very special...I can't get mine to do that unless I search a member's posts. I just tried every setting I could click on. :whistling:

Maybe the monkey knows...I'll ask.
  • 0

#5
admin

admin

    Founder Geek

  • Administrator
  • 24,504 posts
:whistling: I can't duplicate that either. What version of Netscape are you using?
  • 0

#6
ddeerrff

ddeerrff

    Visiting Staff

  • Topic Starter
  • Visiting Consultant
  • 25 posts
Still using Netscape 7.02. I'm resistant to change :whistling:

That must be the problem. I do not get the scroll bars in IE.

Edited by ddeerrff, 18 April 2006 - 03:56 PM.

  • 0

#7
ddeerrff

ddeerrff

    Visiting Staff

  • Topic Starter
  • Visiting Consultant
  • 25 posts
As a comparison, SWI looks like it is using the same board version as here (IPB 2.1.5). I do not get the scroll bars there.
  • 0

#8
admin

admin

    Founder Geek

  • Administrator
  • 24,504 posts
I downloaded Netscape 7.02 and still couldn't duplicate it. :blink:

Maybe it'll come to me in a dream. :whistling:
  • 0

#9
ddeerrff

ddeerrff

    Visiting Staff

  • Topic Starter
  • Visiting Consultant
  • 25 posts
Looks like it is skin related. If I use G2G default, the scroll bars go away. If I use IPB 2.1 Default, they come back.
  • 0

#10
wannabe1

wannabe1

    Tech Staff

  • Technician
  • 16,645 posts
Interesting.....

I tried that with no effect what-so-ever. :whistling:
  • 0

#11
admin

admin

    Founder Geek

  • Administrator
  • 24,504 posts
That I can duplicate! Only using the IPB default skin, viewing with Netscape, and with long posts (i.e. HJT log).

Weird that the mostly unmodified skin has issues. I'll see what I can figure out. :whistling:
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP