Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

slave drive


  • Please log in to reply

#1
kkkkbbbb

kkkkbbbb

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
hi :blink:

the slave drive is not being read,it was ok earlier on but when returned to the pc the f,g,h drive, was not there.
I 've looked in devise manager and the disk managment and nothing there either.tried re booting with no effect any ideas

many thanks :whistling:
  • 0

Advertisements


#2
austin_o

austin_o

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 2,089 posts
Hi and welcome to Geeks to Go. If it was working and you didn't make any changes that may have cause it, perhaps the drive died. You could try running the manufacturer's diagnostics program on the drive. You can find links to most hard drive manufacturer's diagnostics here http://forums.pcper....isplay.php?f=40
See the sticky post at the top of the forum.
  • 0

#3
Samm

Samm

    Trusted Tech

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,476 posts
Hi kkkkbbbb

Is the slave drive detected in the bios?
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP