Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works


  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 6 posts
I have a Sony Vaio computer loaded with XP Home with service pack 2. 3.00 gig PENTIUM 3 , 1016 Megabytes of installed memory.
My problem is that I keep getting an error message: " The UPS service could not access the specified Comm Port"
The ONLY Comm port that there is to choose is COMM 3. I cannot choose anything else, so the error keeps appearing. I am sure a UPS is somewhere on this computer as the Company name is there---American Power Conversion. What ever I choose , where it be 'Backups" or whatever elSe I have to choose from under their banner and press apply, the answer comes back about the Comm port not being able to be accessed.
I wrote to Sony and they told me how to find the port under Power Options. I knew how to do this hence my email to them. They were of absolutely NO use to me in their reply.
If anyone could give me advice , I would be garateful
  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP