Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

the ol' slow computer


  • Please log in to reply

#16
adjustment

adjustment

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 30 posts
Well, I'll try to run disk defragmenter now. Please let me know if the order of running anything has changed. Not sure if the File program did anything.
  • 0

Advertisements


#17
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
If you had the blue progress bar and it took more than a few minutes then the system files are OK

Run the defragmenter to see if there is an improvement, if not you need to get tune up to run
  • 0

#18
adjustment

adjustment

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 30 posts
Thanks so much for everything so far. How can I get Tune Up to run? I have it on my desktop. Should I put it somewhere else?
  • 0

#19
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Download the trial again, click run, not save, this should start the installation automatically, if you get any error, can you make a note of it / them and post the details please
  • 0

#20
adjustment

adjustment

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 30 posts
It says "The installation package could not be opened. Verify that the package exists and that you can access it, or contact the application vendor to verify that this is a valid Windows installer package."
  • 0

#21
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Did it say the same when you tried to get windows installer from post 8?
  • 0

#22
adjustment

adjustment

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 30 posts
I didn't run that yet. I guess I should?
  • 0

#23
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Yes please, if that won't install, we need to dig around a bit

Click run for that as well
  • 0

#24
adjustment

adjustment

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 30 posts
It almost worked. It started to. Then it said the extraction is denied.
  • 0

#25
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Can you check through this

http://support.micro...kb/822798/en-us
  • 0

Advertisements


#26
adjustment

adjustment

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 30 posts
It doesn't look like any of these error messages apply to me. Is there something I should try anyway?
  • 0

#27
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
If you can check the settings are correct, then we can move on if no change
  • 0

#28
adjustment

adjustment

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 30 posts
I'm sorry. I am a little confused. SHould I run through the resolutions?
  • 0

#29
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Yes please, run through everything in the list in the link in post 25 to check they are correct
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP