Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

XP sp2 network issue

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
I recently installed a Windows XP SP2 on a unit and will be used as a workstation. I have windows2003 service pack 1 for a server and is already configured with DHCP and AD.
My problem is that everytime i add my computer as a member of my domain, and log on as a administrator for the workstation's account (not windows2003 account) my taskbar delays its response. I can't click Start and if you leave it for a while(about 30 mins to 1 hr), the bar just functions back to Normal or sometimes it just hungs up. On the other hand, everytime i log on as an administrator for my windows 2003, my workstation will delay response on "Loading personal settings" for about 30 minutes, then stucks up of "applying computers settings"!! Please help....!! Thanky ou in advance
  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP