Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

McAfee Active Shield switches itself off Intermittently

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 4 posts
I am using XP (Sp2) professional on NT(Sp6a)

This problem has been present for some time.

I have contact McAfee twice and ran their support site MVT (McAfee virtual Technician)

The MVT says some components are missing.

I have uninstalled Active shield completely using the McAfee tool. I re-installed it and still have the problem .

McAfee say the MVT may be wrong and sometime is wrong!!!

I have ran alll the malware and have no malware, viru's etc.

Hijack this log is fine

Clean tools and defrag has been done.

McAfee has no solution at the moment.

Anyone else come across this problem?

  • 0




    Founder Geek

  • Administrator
  • 24,490 posts
Tried uninstalling all McAfee software, rebooting, and then reinstalling?
  • 0

Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP