Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Installed NERO, now several apps will not start


  • Please log in to reply

#1
Fralo

Fralo

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
I installed NERO OEM suite (version 6). Now when I try to start Olympus Camedia Master (ver 4.3), I get the opening screen and then nothing. When I try to install some (not all) other apps the installshield screen displays for a second or so and then disappears. I am not sure that NERO is the cause, but the trouble started a few days after installation. I have uninstalled NERO and Camedia, and reinstalled just Camedia. it flashes, and disappears. When I try to install a Camedia update, the installshield flashes, and nothing. Unfortunately I cannot find a restore point earlier than the NERO install, so I can't restore. Does anyone have an answer? Is there an error log that I can read to find out more about why Camedia won't start? I'm running WIN XP Pro.
  • 0

Advertisements


#2
BlackPandemic

BlackPandemic

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 678 posts
This doesn't sound like a Nero problem considering I had Nero 6 (before upgrading) and everything worked fine. This almost sounds like a malware problem. Anyone from that department share that thought?
  • 0

#3
Digidave

Digidave

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 14 posts
You said, a couple of days after. Now, that tells me that it is not Nero causing the problems. Have you done all the basic scans for malware, spyware, trojans, & so forth? If not, you should.
  • 0

#4
Fralo

Fralo

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
Thanks for the quick response. I didn't try to use Camedia for several days, and NERO was the only new app, so I assumed....; however,you're right, I'll try malware scans and see what appears. If I find a problem, do I post here, or in the malware forum?
  • 0

#5
BlackPandemic

BlackPandemic

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 678 posts
Post it in the Malware section is that's the case.
  • 0

#6
Fralo

Fralo

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
Just to close this topic. I did the scans and found several malware items. Should have done that before posting. Thanks for the help.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP