Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

No boot after installing 1394 firewire pci


  • Please log in to reply

#1
JonB

JonB

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
OK here is my dilemma:

I recently installed a firewire card and windows initially picked it up and installed the drivers for it. But when I shut down the pc, it won't boot back up...I would have to remove the card and re-insert it, in order for it to boot back up. I tried to move it to 2 other slots and the same thing, when I shut down it wont boot back up.

I tried to manually assign an IRQ in the bios and the same issue. I tried to change the IRQ in device manager but it's grayed out for some reason.

I'm running winXP home with an intel mobo.

anybody's help would be greatly appreciated.

Thanks !
  • 0

Advertisements


#2
DHooper

DHooper

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 339 posts
Does the BIOS have the latest version of its firmware??
  • 0

#3
JonB

JonB

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts

Does the BIOS have the latest version of its firmware??

View Post


Yeah I downloaded the newest firmware from intel.com. My mobo is D845GVSRL
One more thing, I tried to add an audio card and it won't boot up up either. I tried all 3 slots. Any suggestions ?

thank you.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP