Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

This is driving me crazy!


  • Please log in to reply

#1
SyncomS

SyncomS

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Hi,

I hope someone can help me with this.

I can surf the web with no problem, apart from when I want to access a particular address.

I have noticed that my machine continually looks to 127.0.0.0.1 rather than the net and I keep getting an old page and not the updated site.

I have tried this in IE, Firefox and Opera, with the same results.

I have flushed the browser cache, restarted and still it comes up.

I have flushed the dns cache, changed the TTL and re-booted - still the same.

I have tried 'ipconfig /release' and get the message 'operation failed as no adaptor is in the state permissable for this operation'. What does this mean?

I can ping the address ok.

The site IS accessible from other machines, and mine if I use a proxy site such as 'anonymouse', so I reckon it has to be mine.

I am running WinXP pro SP2. Also running zonealarm, If that helps.

Any ideas anyone?

Cheers
Jim

Edited by SyncomS, 21 May 2006 - 02:05 PM.

  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP