Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Having problems with my X1300 showing colors correctly


  • Please log in to reply

#1
mrspock128

mrspock128

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 9 posts
I have in my computer an ATI Radeon X1300 PCI Express video card. The card runs fine on basically everything, all games play fine, DVD's play fine. It's just that I have a lot of music videos that won't play. They show up in 256 colors and usually the volume goes out or they crash shortly after they start. And even weirder, if I have my folder view set to thumbnails, if I open the folder some of the videos are in, explorer will crash. It's almost if my computer can't even handle looking at the video for even a split second to give me a sample picture. Any help would be appreciated.
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP