Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

City of Heroes, hangs and restarts


  • Please log in to reply

#1
weiv76

weiv76

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 16 posts
Hello,

Anyone can help me resolve my problem with City of Heroes???

My pc is new and it used to work perfectly, my graphic card ATI GeCUBE RADEON X800 driver was updated to the newest driver version and so are the game patches, Active X.. and soo...yet once entering the game, it kick me out and retsrats or it shows a brokn or checkered screen, hangs and retsrats.....i cannot play anymore and i have been checking if i have virus but i dont.

Could anyone help me?

Im using Win XPro SP2
AMD Athlon 64 Processor
3500+
2.20 GHz, 1 GB RAM

Thanks
  • 0

Advertisements


#2
BlackPandemic

BlackPandemic

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 678 posts
Did it work fine before installing the latest video drivers?
  • 0

#3
weiv76

weiv76

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 16 posts
for only 3 hours...:-(

What i did was uninstall all ATI products...installed .Net framework, latest driver, and directX.
I also uninstall the game "City of heroes" and "Doom III" (coz it was as well not working with this game) then, i install them again and update the patches ..still did not work.

The game kicks me out once entering the game and there was a msg from ATI something about graphic not able to support due to driver installed.....

My graphic is GeCube Radeon X800
  • 0

#4
weiv76

weiv76

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 16 posts
by the way...from ATI.com driver updates: there was choices like Drivers for WinXP 64 edition, and for WinXP only.

Does the 64 edition means the kind of OS edition u have or the processor?

Sori...i dont know much about this :-(, i have AMD 64 Athlon processor and WinOS 32...just that perhaps it has something to do with the malfunction coz i tried both drivers anyway still prob persits.
  • 0

#5
BlackPandemic

BlackPandemic

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 678 posts
You need the WinXP one, the 64 is for the 64-Bit version of Windows, which you do NOT have. So you need to uninstall the 64 version and keep the Catalyst 6.4 or whatever the latest one is.
  • 0

#6
weiv76

weiv76

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 16 posts
Hello problem still persits even if i sisinstalled and insatll the latest driver....

whats next?
  • 0

#7
weiv76

weiv76

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 16 posts
Can anyone help me with this problem??? This message has been here for almost a month....

problen still persits
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP