Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Audio Missing in Some Accounts...


  • Please log in to reply

#1
photo_luver

photo_luver

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 47 posts
Something happend to the Audio on my 2 accounts... Admin and other one...

This has happend before but i fixed it on the account I am currently on...

I cant hear anything that comes outta the speakers...

I have tried downloading the Audio Drivers for my MOBO (ECS K75SA - 1.0)...

Please :whistling:

Thanks!

Garrett
  • 0

Advertisements


#2
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Some or all?

Click start then control panel, sounds and speech, change the sound scheme, is it set for windows default?

Look for start windows, left click it then click the play button

Click start then control panel, sounds and speech, sounds and audio, click audio, is the playback device set as your soundcard, click volume, are there any ticks in mute?

On Volume, is it set to high, click speaker volume, is it set to high, click advanced, is the speaker selection correct?
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP