Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Network Adapters


  • This topic is locked This topic is locked

#1
brewerr

brewerr

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Sometime during the defragment of my D drive, my internet service had went down. I have service through SBC with 2Wire. All lights were green except the local network light. I had assumed it may have been due to spyware/adware or somekind of virus. So, I ran the spyware/adware and virus software. There was a lot of spywar/adware found on the computer. After restarting the computer, the service still was down. Then I ran Winscok. That didn't work either. As instructed by the 2Wire information page, I checked to see if the adapter Ethernet was still on my computer. And it wasn't. How do I reinstall the Ethernet adapter? And how did it just disappear?
  • 0

Advertisements


#2
Guest_thatman_*

Guest_thatman_*
  • Guest
Hello sorry for the delay in replying if you are still in need off help

If you would please, rescan with HijackThis and post a fresh log in this same topic, and let us know how your system's working. ;)
Kc :tazz:
  • 0

#3
Guest_thatman_*

Guest_thatman_*
  • Guest
No reply from user

Topic closed

Kc
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP