Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

How can i get rid of this problem? [CLOSED]


  • This topic is locked This topic is locked

#1
blueredgreen77000

blueredgreen77000

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
[FONT=Times] When ever I am playing a game, FF11, my computer runs it very well, then after about 30 minutes, the game goes to a black screen that says okay, and above says, click okay to shut down. Next time I start the game over, I look at the top-right and see my resources are going down right before my computer shuts down. Is it my computer? I know it can't be since it surpasses the requirements of the game. My internet connection is cable. Could it be because I am running a router? I asked on a message board, and was directed here. All help would be very appreciated.
  • 0

Advertisements


#2
Smokey

Smokey

    Member 1K

  • Retired Staff
  • 1,423 posts
Welcome bluerredgreen77000 <_<!

We are glad you referred to our site :D. We will get to your problem right away. Your problem might be the "Blaster" or some other type of virus. It might be spyware too. For us to be sure and help you get rid of your problem, please let us take a closer look at what is running on your PC. We'll need you to use a free diagnostic tool (HiJackThis) and post a log back here with the results.

Click the HijackThis Guide in my signature, download it and follow the instructions in the guide.

Most of what it lists will be harmless or even essential, DO NOT delete or modify anything yet! Someone will be along to tell you what steps to take after you post the contents of the scan results. :D
  • 0

#3
blueredgreen77000

blueredgreen77000

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
I'm sorry, but all of the links I click on to download HijackThis don't work, and it goes an open internet explorer screen, that says something like website not found. Any other links?
  • 0

#4
Smokey

Smokey

    Member 1K

  • Retired Staff
  • 1,423 posts
Both links on the middle of this page should work:

http://www.geekstogo...hp?showtopic=61
  • 0

#5
blueredgreen77000

blueredgreen77000

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
I thought atleast one of the links in the middle or at the bottom would work, but none do. An internet explorer that says, Cannot find server appears. Should I just try AdAware? what else can I do since the HighJackThis links are not working?
  • 0

#6
admin

admin

    Founder Geek

  • Administrator
  • 24,504 posts
Try downloading Hijack This from the attached file below. <_<

Attached Files


  • 0

#7
Kat

Kat

    Retired

  • Retired Staff
  • 19,711 posts
  • MVP
Due to lack of feedback, this topic has been closed.

If you need this topic reopened, please contact a staff member. This applies only to the original topic starter. Everyone else please begin a New Topic.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP