Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Problem with Internet Speed

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 7 posts
I'm using a built-in wireless adapter in my laptop to connect to a router in the room next to me. I've had the router for a couple months, and my Internet has been really fast. But for the past few days, my Internet has been really slow. It goes from really fast to slow. Like today, at around 4 P.M., it was really fast. 30 minutes later, it became really slow. My signal strength is excellent. I have two other computers accessing the network as well, and it really fast for those other computers. But mine has been really slow. So I tried using a USB Netgear WPN111 Wireless Adapter, and it is still really slow. I have disabled my ethernet port, because I didn't want it to interfere with the adapter, but it is still slow. Does anyone have any suggestions as to how I could fix this?
  • 0


Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP