Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

"search no longer works"


  • Please log in to reply

#1
woundedyak

woundedyak

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 30 posts
Went to run a "search" on xp pro the other day. When I brought it up it said "missing componets,try using run" Does anyone have any suggestion?
  • 0

Advertisements


#2
Facedown98

Facedown98

    Trusted Tech

  • Technician
  • 2,989 posts
Have you ever used Search on this computer before? I ask that, becuase I would like to know if it ever worked properly.
  • 0

#3
woundedyak

woundedyak

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 30 posts
Yes,It has always worked. the other day I was using it running a search,got my results.Went back to use it again just moments later and got the error. I 've also been getting a "Run Time Error" when I restart my pc.Do you think this has any effect?
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP