Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works

Newbie Question

  • Please log in to reply



    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
I have a ASUS (ATI) Extreme AX 300SE/T Video Card.
All the latest drivers installed. It is ATI certified.
Believe all is installed and configured correctly.
Has VGA port (in).
Has SVIDEO port (out).
Has SVIDEO/COMPOSITE 6" adapter (converting) cable.
Came with the CARD. Total cable length is 4' feet.
The TV I am trying to use with my PC has only COMPOSITE jack in.
I am having trouble getting a picture to show from TV.
I get a flash message on MONITOR screen on bootup
Have no idea what this means.
Any help with this?
PS. Sorry, I have this entered in W/95/98 section also.
My mistake.
  • 0




    Trusted Tech

  • Banned
  • PipPipPipPipPip
  • 2,663 posts
"INPUT SIGNAL OUT OF RANGE" usually means that the monitor/television cannot support the resolution and/or refresh-rate that's being sent to it.
  • 0



    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
Thank You

I know my numbers for these settings are 1024x728 and 60HZ.(default)
Is this correct?
Is there a guideline for the correct settings or do I do trial and error?
  • 0

Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP