Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

First Build.. Please Read, I need help ><


  • Please log in to reply

#1
soap

soap

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
So i just got all my parts from newegg today and set everything up. The only problems were one of the drives was not reading and a single case fan wouldnt start up. I ignored it, installed windows to see if itd work (which it did), and then went back to fix the problem. I tried a new plug for the fan, an switched the jumper on the drive to slave. I went to turn it back on, and its not starting up. I checked all the connections and everything is good. I have a feeling the psu died... but i wanted to see if anyone could give me some expertise. thanks
  • 0

Advertisements


#2
mreed

mreed

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 5 posts
Disconnect offending parts, if not required for cpu cooling, then check for connection to case speaker or watch for mobo readout codes. Listen for beeps or check led codes displayed and compare to system manuals. Make sure you work with grounding strap and case ground (system plugged in with power supply switch off). Static electricity if not diverted to ground can destroy components. Not an expert, Luck.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP