Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Major Hardware Problem (Many Things Wrong)


  • Please log in to reply

#1
Longhorns242

Longhorns242

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 137 posts
OK, I have a Gateway 700GR that is pretty much retail except for 2 cards a pci-e Radeon x700 and a Sound Blaster Live card....I got this computer from my dad which at the time was working fine.I put it in my room and put my sound blaster live card in it and the computer wouldnt turn on...Pushed power button and nothing happened nothing. So i took out the card (Sound card) and waited overnight. Pushed the power button the next morning working like a champ. After a day i tried to put the card back in and when i tried to power it up it didnt work. So i figured that pci slot may have gone out so i mived it down one slot and it worked fine. After about 3-5 days i got a new desk for my room so i unpluged my computer and put the new desk up and when i hooked the computer back up it didnt work. I took out the sound card and waited over night...Still didnt work. Took out my pci-e Radeon X700 card and waited another night and it worked fine. So at this point i reset the bios to defaults and it worked fine. The next day i woke up and tried to turn it on again and it didnt work. AT this point i was very angry. I ordered a new motherboard from www.skyline-eng.com (this is where gateway gets there motherboards from) and when it came and i installed it it still dosent work. Does anyone have any suggestions for this problem????

P.S.-I have a 300 watt power supply. and these are the specs on my computer...... http://support.gatew.../102129nv.shtml
http://support.gatew.../3726sp27.shtml
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP