Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Computer not booting and turning off


  • Please log in to reply

#1
Longhorns242

Longhorns242

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 137 posts
Ok i put in a 430 wat power supply and my computer seems to boot but nothing comes up on th screen and then after about 5-7 seconds it turns off? I also just put a brand new motherboard in it.
  • 0

Advertisements


#2
Facedown98

Facedown98

    Trusted Tech

  • Technician
  • 2,989 posts
Perhaps there is not enough wattage for everything you are connecting? What was the old power supply wattage?
  • 0

#3
Longhorns242

Longhorns242

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 137 posts
there was a 305w and i put a 430w antec
  • 0

#4
Samm

Samm

    Trusted Tech

  • Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,476 posts
Could we have your system specs please? i.e motherboard make & model, cpu, ram & video etc
  • 0

#5
Longhorns242

Longhorns242

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 137 posts
PROBLEM SOLVED!!! Thanx for all the help
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP