Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

IE Problems...again


  • Please log in to reply

#1
mantacore532

mantacore532

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 28 posts
Every time I try to use IE6, it always gives the page could not be displayed message. Or it will go to my homepage (google) and show it without any images. This problem just started when I fixed the iertutil.dll problem. (see topic http://www.geekstogo...d-t123737.html). And this sucks because my family usually uses IE (I use firefox and that works fine so its not a connection problem). If I could get some help fixing this it would be great. Im running XP Home, SP2 with the latest updates.
Thanks in advance.
  • 0

Advertisements


#2
Guest_rushin1nd_*

Guest_rushin1nd_*
  • Guest
uninstall google its been having problems
  • 0

#3
mantacore532

mantacore532

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 28 posts
That didnt work, any other suggestions?

EDIT

This happens on all webpages, not just google.

Edited by mantacore532, 28 July 2006 - 11:19 AM.

  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP