Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

windows explorer not working


  • Please log in to reply

#1
monkeygrudge

monkeygrudge

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 21 posts
the title pretty much says it all.

i installed norton sys.works and isecurity last week, and up until today all was spiffy. but when i tried searching for files in winexplore, nothing happens when i click the icon. just ran through ad-aware, spybot s&d and reg. mechanic, all to no avail.

i've checked all norton settings and winexplore does not show in any of them.

any ideas?

i tried searching the forums on this topic and all i get is a blank screen.

thanks,

dAVe
  • 0

Advertisements


#2
melancholy

melancholy

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 9 posts
Probably won't work, but try running explorer.exe from Task Manager.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP