Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

How to install an internal hard Drive


  • Please log in to reply

#151
wannabe1

wannabe1

    Tech Staff

  • Technician
  • 16,645 posts
Spacecowboy is very good... :whistling:

I use WAP and it seems to be very effective.

If you get a chance, check the jumpers on the cd-rom drive and see if it's set to master or slave. No rush...as long as the machine is running properly, we'll just keep plugging away at the pause issue... :blink:
  • 0

Advertisements


#152
cheyenne 09

cheyenne 09

    Member 1K

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,258 posts

Spacecowboy is very good... :blink:

I use WAP and it seems to be very effective.

If you get a chance, check the jumpers on the cd-rom drive and see if it's set to master or slave. No rush...as long as the machine is running properly, we'll just keep plugging away at the pause issue... :woot:

Hi wannabe1
:) Thanks for that I'll check the jumpers in the morning after the kids go to school Thanks again for your help your the best I hope you got to relax a little this weekend.


Cheyenne 09 :whistling: :help:

Edited by cheyenne 09, 20 August 2006 - 05:02 PM.

  • 0

#153
cheyenne 09

cheyenne 09

    Member 1K

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,258 posts
Hi wannabe1
:help: I had a look at the back of the CD-ROM it is set up like this. if I stand at the back of it on my left is three sockets the first two are empty the third has three pins the first one has the jumper the other two are empty and there are two larger sockets the first has the ribbon in it and next socket has the power cable that's what you wanted does this help let me know. Thanks again your the Greatest


Cheyenne 09 :whistling: :blink:

Edited by cheyenne 09, 24 August 2006 - 07:37 AM.

  • 0

#154
wannabe1

wannabe1

    Tech Staff

  • Technician
  • 16,645 posts
Sounds like it's set to cable select. Try moving the jumper to the far right pins...these should be the master settings. The drive IS connected to the end connector on the cable, right?
  • 0

#155
cheyenne 09

cheyenne 09

    Member 1K

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,258 posts
Hi wannabe1
:help: I have moved the jumper from left to right and just above on the right it has the letters m,a so this where I plugged the jumper in. so is there anything else that i can do.Thanks again

Cheyenne 09 :whistling: :blink:
  • 0

#156
wannabe1

wannabe1

    Tech Staff

  • Technician
  • 16,645 posts
I take it you still have the delay in booting?
  • 0

#157
cheyenne 09

cheyenne 09

    Member 1K

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,258 posts

I take it you still have the delay in booting?

Hi wannabe1
that's a yes thanks again

Cheyenne 09 :whistling: :blink:
  • 0

#158
cheyenne 09

cheyenne 09

    Member 1K

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,258 posts
Hi wannabe1
:help: I still have my pausing problem on the dell screen. I haven't been logged in here at the same time as you for a little while anyway I hope alls well with you and your family. Thanks again for all your help your the greatest


:whistling: Cheyenne 09 :blink:
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP