Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Javascript Problem in IE


  • Please log in to reply

#1
Instant

Instant

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 40 posts
Basically, javascript won't run in IE, while using other browsers like Firefox has no problem. I've gone to a test site for javascript, and apparently, its not enabled. I did the same thing with java, and that has the same problem. I've tried changing IE's security settings to medium and low, and also changing from Sun Java and Microsoft VM. I've enable scripting and what not, but it still doesn't seem to work. Sun Java is also updated to the latest version, and I believe Microsoft update has been doing its job. The Java Runtime Version is 1.5.0_06 and at the site the installation is verifyed. Please help, thanks.

:whistling:

Edited by Instant, 17 August 2006 - 03:12 AM.

  • 0

Advertisements


#2
hary

hary

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 94 posts
There is information about both in here hope that helps..
  • 0

#3
Instant

Instant

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 40 posts
Thanks for the help, but all the things on that site, I've tried already. Any other suggestions? :whistling:
  • 0

#4
Instant

Instant

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 40 posts
I've already tried disabling the firewall also...

It seems to be mostly a javascript problem. When I click a link that says its javascript nothing happens, it just says page is done loading. Its kinda werid how it only affects IE. I also tried upgrading to IE 7 Beta 3, with no luck at all.

Edited by Instant, 12 August 2006 - 08:16 AM.

  • 0

#5
Instant

Instant

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 40 posts
I've tried restoring the internet settings to default, and also turning off all spyware programs, etc. Nothing seems to work.

Sorry for all the double posts and stuff, but I really need this problem fixed. Could someone please help?
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP