Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Computer fully messed up Windows 2000


  • Please log in to reply

#1
jeffery

jeffery

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
the graphics is really bad only 16bit cannot get any 32bit or whatsoever. my screen resolution can only be 400x600 or 600x800 or something Most of my programs are gone.
I went on vacation shuy down my computer, then when i turned it back on everythign was real bad. No background, screensaver etc... I'cant system restore or even try to help it because windows 2000 doesn't support it.... My old password worked not the one I set it too.. Oh what can i do???
I need help...BAD!

Edited by jeffery, 20 August 2006 - 08:03 PM.

  • 0

Advertisements


#2
Guest_rushin1nd_*

Guest_rushin1nd_*
  • Guest
is it a laptop (possible airport scanners, bouncing around)

didyou take it with you

was it on powerbar when you left (if not power surge)

was there any power outages when you left

need more info

what is the make of your computer
  • 0

#3
jeffery

jeffery

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
It is a desktop not laptop and here i have the dxdiag info:http://www.freewebs.com/zacklowefanclub/DxDiag.txt
i have a soudn card i dont whats wrong either..

Edited by jeffery, 21 August 2006 - 08:28 AM.

  • 0

#4
aero05

aero05

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 75 posts
from the information we are getting, i believe all your PC drivers are gone, what we can do id just redownload all your drivers and reinstall them again. do you have the installation drivers cd that came with your computer?? if not what is the make and model of your pcso you can download them...... let us know
  • 0

#5
jeffery

jeffery

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
Hopefully thats why I have this Gateway Software storage...
  • 0

#6
aero05

aero05

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 75 posts
ok..... but are the drivers there
  • 0

#7
jeffery

jeffery

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
Yes it says all the drivers everything is filled up all system restoration kits sound blaster, microsoft windows suite,and intervideo dvd software
  • 0

#8
aero05

aero05

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 75 posts
perfect... just put the cd in the cd drive and lets start.

1. go to my computer and right click it
2. select properties
3. on the system propetries window up on top, look for the HARDWARE tab and click it
4. look for the device manager button and click it.
5. if it is a driver proble you will see a yellow question mark next to the devices that need the driver.
just doble click any device with the yellow question mark.
6. on top of that window look for the driver tab and click it
7. click on the UPDATE DRIVER button
8. a hardware update wizard should appear asking you if you want to connect to the internet....
just click on No, not at this time and click next
9. select the install software automatically option and click on next, if it finds the driver just click on yes if it asks you to install the driver and then finish.
10 do the same for all the other yellow question marks on the device manager
  • 0

#9
jeffery

jeffery

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
Thank You very much i am grateful for what you did :whistling:
---Jeff

Edited by jeffery, 21 August 2006 - 09:59 AM.

  • 0

#10
aero05

aero05

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 75 posts
im glad it worked........ c you next time :whistling:
  • 0

#11
jeffery

jeffery

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
Acually one more problem --Sound isn't working

Edited by jeffery, 21 August 2006 - 10:39 AM.

  • 0

#12
aero05

aero05

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 75 posts
but was there a yellow question mark next to the sound device or not?
  • 0

#13
jeffery

jeffery

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 29 posts
I just tried my soudn live disk (again) and it worked!!
Thanks Again!
---Jeff
  • 0

#14
aero05

aero05

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 75 posts
ok man ...once again ...... need anything just post again :whistling: :blink:
  • 0

#15
Guest_rushin1nd_*

Guest_rushin1nd_*
  • Guest
go to your control panel ...sounds and audio
check that your vloume is turned to high
click ok
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP