Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

No audio on my PC


  • Please log in to reply

#1
d4d4ng

d4d4ng

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Hi All,
I have a system, consisted of Intel Dual Core 2.66GHz on Intel mobo with an onboard sound chip. I did clean install Vista Beta2 on 120GB harddisk.
The installation was smooth and run on first time.
But I saw that volume icon in tray has a red X on it and not operable. There is a tooltip that said "no audio device is connected".
What should I check to get audio on external speaker ?

Thanks in advance,

Regards,
Amri
  • 0

Advertisements


#2
warriorscot

warriorscot

    Member 5k

  • Retired Staff
  • 8,889 posts
Check you have drivers for your onboard sound, also if its not working after than RC1 is out in a few days and its alot better than beta2.
  • 0

#3
CJIS

CJIS

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 474 posts
Make sure you have done a windows update as this may include drivers for your sound card and if not go onto the manufacturers page and see if they offer vista drivers.
  • 0

#4
d4d4ng

d4d4ng

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Thanks warriorscot and CJIS for your advice. I will try get the onboard sound chip driver to make
it work.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP