Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Asus M2N-E sound problem


  • Please log in to reply

#1
konoharocklee

konoharocklee

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts
Just formatted my com recently and tried to install the sound driver that came with Asus. However, an error message popped out saying that "HDA Audio bus is required and not found".

Any idea how should i solve this problem?

Edited by konoharocklee, 01 September 2006 - 01:32 PM.

  • 0

Advertisements


#2
kidnova

kidnova

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 424 posts
Check out this thread:

http://www.geekstogo...howtopic=122557

It should have your answer.
  • 0

#3
konoharocklee

konoharocklee

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
Oh ok thanks kidnova..

But I have a question...

For post #10, preedy said that all he did was to find hdaudbus.sys file and insert it. Any idea where did he get that hdaudbus.sys file?

Sorry I'm pretty noob at these things..
  • 0

#4
konoharocklee

konoharocklee

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 3 posts
Yeah man finally solved my problem. All I did was to upgrade to SP2 first, find the "hdaudbus.sys" driver and install the sound driver :whistling:
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP