Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Problem displaying images within Internet Explorer....


  • Please log in to reply

#1
valleyboy

valleyboy

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 205 posts
Hi,

As the title suggests, I get a red cross instead of the image to be displayed on most web pages. This doesn't seem to be the case with all images, I get the problem with about 70% of images. Please help.
  • 0

Advertisements


#2
Metallica

Metallica

    Spyware Veteran

  • GeekU Moderator
  • 31,676 posts
Hi valleyboy,

Try this first please:
http://www.microsoft...clearcache.mspx

If that doesn't work, can you give us a little more information?
Which browser(s) are you using and if it is Internet Explorer let me know which updates were installed last.

Also see if the images that don't load all have the same extension.
For example: if .jpg works and .gif doesn't.

Regards,
  • 0

#3
valleyboy

valleyboy

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 205 posts

Hi valleyboy,

Try this first please:
http://www.microsoft...clearcache.mspx

If that doesn't work, can you give us a little more information?
Which browser(s) are you using and if it is Internet Explorer let me know which updates were installed last.

Also see if the images that don't load all have the same extension.
For example: if .jpg works and .gif doesn't.

Regards,



Thanks,
I have already tried emptying the cache, I've also reduced the maximum ammount of data to 100MB. I am using IE 6.0.2900.2180.xpsp.050928-1517 Update version is SP2. It looks as though I am having trouble with .jpg images, though I can view these with no problems on some web sites. I have a second PC and have tried to view the same images with this to no avail, maybe it is a problem with the host site?
  • 0

#4
Metallica

Metallica

    Spyware Veteran

  • GeekU Moderator
  • 31,676 posts
The problem occurs at one site only?

Can you give us a URL for that site or is it not "family-friendly" ?
  • 0

#5
valleyboy

valleyboy

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 205 posts
I was looking at this site http://www.portland-direct.co.uk/

I can't give you a direct link to the page but if you search for a holiday on 10th November 2006 from Bristol to Gran Canaria for 2 people, then select the first hotel in the list that appears, you will now be looking at a page that I have a problem with.

Thanks

Edited by valleyboy, 04 September 2006 - 02:18 PM.

  • 0

#6
Metallica

Metallica

    Spyware Veteran

  • GeekU Moderator
  • 31,676 posts
That would be:
Cay Beach Meloneras Bungalows ?

That is pointing to this jpg:
http://www.portland-...v00/437/067.jpg
which is not available.

There is a problem with the site and not with your computer. :whistling:
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP