Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Log on problem


  • Please log in to reply

#16
elmos

elmos

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 53 posts
Soo reinstall router on desktop? and use tuneup on the laptop?
  • 0

Advertisements


#17
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Whichever is causing the problem, though no problem with running it on both

You can run tune up on both if you want
  • 0

#18
elmos

elmos

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 53 posts
alrights i'll tell you results. and i can only install router to the desktop because the modems on it.
  • 0

#19
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Hope it goes well
  • 0

#20
elmos

elmos

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 53 posts
will reformatting it work again? or degrading it down to windows xp home?
  • 0

#21
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Did it have XP Pro when you got it
  • 0

#22
elmos

elmos

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 53 posts
No it was Xp Home. i upgraded to pro because i had the same problem so i had to upgrade it
  • 0

#23
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Something else then if you get the same with both versions




Click this for a guide to using Memtest



Click this to download Memtest




Run it overnight if possible
  • 0

#24
elmos

elmos

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 53 posts
i reinstalled the router still doesnt work. is it Win XP pro causing the problem?
  • 0

#25
Retired Tech

Retired Tech

    Retired Staff

  • Retired Staff
  • 20,563 posts
Did Memtest show anything
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP