Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Software


  • Please log in to reply

#1
Paul M

Paul M

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 4 posts
Hello,

I hope someone can help, I downloaded the WMP 11 and found it not to work as well as 10 so i deleated the 11 updates using Control Panel, add and deleate programs.

Ever since every time i try to sync with the arcos 104 it crashes and sends an error report.

i have Mcafee virus checker, Windows Defender Beta 2 and Ad ware SE personnel, Spy hunter and Spybot SE, which i have run and removed anything detected.

i hope I have given enough info for someone to help

Paul M :whistling:
  • 0

Advertisements


#2
Tech Newb

Tech Newb

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 5 posts
Why dont you do it the basic way? Reinstall All of WMP 10? It will fix any basic error problems.
  • 0

#3
Paul M

Paul M

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
i did go to the WMP and reinstalled 10, however i will try again

thanks for the advice Tech Newb :whistling:
  • 0

#4
Paul M

Paul M

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
Hello,

I have now downloaded WMP 10 and I still have the problem. :whistling:
  • 0

#5
Paul M

Paul M

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 4 posts
i have found WMP 11 Beta 2,

i have down loaded it and fingers crossed the problem is solved, and i can now sync with my MP3 player.

regards

Paul
  • 0

#6
Tech Newb

Tech Newb

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 5 posts
So did it work? or same problem?
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP