Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Need help Playing video's on my tv


  • Please log in to reply

#1
bootch42

bootch42

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 6 posts
[size=2] Hey guys I have an Hp m370n pc with windows XP Media Center and an ATI 9200 video card.

I recently reformatted my pc and b4 that I had no problems.
I have my secondary output on my video card ran to my TV in the living room using an S-video cable and an rca cable. My Desktop and anything on it shows up on my TV now but when I try to Play a video using WMP 10 it only shows a bluish, purply screen where the video is supposed to be. I can hear the sounds out of my speakers but cant view the movie or show on the TV. I have no problems watching anything on my PC moniter.

One time last week it worked for a few seconds and I thought it was fixed so i stopped watching at that time expecting to watch the show later on. Well, later on it wouldn't work again.

Any help would be greatly appreciated! Thanks in advance!!
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP