Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Please help with outlook


  • Please log in to reply

#1
secure

secure

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 6 posts
Hi

Can anyone help me.

For some reason, my outlook will not receive mail. I am using Outlook 2003 and it sends all messages pefectly, however, when i try to receive mail, a message is displayed which says unknown error 0x08007007E.

I have tried the detect and repair option, but this does not fix it.

Any suggestions and help would be very much appreciated.

Many thanks
  • 0

Advertisements


#2
pip22

pip22

    Trusted Tech

  • Banned
  • PipPipPipPipPip
  • 2,663 posts
Check your email account settings, in particular the POP3 (incoming) mail server name and your password.
  • 0

#3
secure

secure

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 6 posts
Hi

Thanks for your response.

All my account details are correct. I can send and retrieve my emails perfectly using outlook express, but not outlook. :whistling:

Many thanks
  • 0

#4
silverbeard

silverbeard

    Trusted Tech

  • Member
  • PipPipPip
  • 791 posts
Remove the account from Outlook then recreate it. Then test the account settings.
  • 0

#5
secure

secure

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 6 posts
Thanks

This has been done, still the same. during the test, outgoing messages are delivered ok, but the incomming message is not.

Outlook has been uninstalled and re-installed, but that does not help.

I am told that only thing left is to wipe pc clean and start again, but i dont really want to do that.

Any help appreciated.
  • 0

#6
silverbeard

silverbeard

    Trusted Tech

  • Member
  • PipPipPip
  • 791 posts
Are you using any kind of security suite with a Spam filter? McAfee's Spam Killer (and others) use proxies to filter mail and can get misconfigured. I've seen this block all incoming mail. Also firewall settings could cause this if your firewall is rules based. Does the problem persist in safemode with network?
  • 0

#7
secure

secure

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 6 posts
I am using McAfee spam killer, but i have just diabled it to test it and the problem is the same.

Sorry to sound stupid, but i am lost when it comes to safe mode and networks.

Could you explaine more.

Many Thanks
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP