Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Computer lags after idle


  • Please log in to reply

#1
tubui

tubui

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 156 posts
I installed a 3ghz Prescott Processor and ever since, everytime I come back from idle, my computer lags.

I tried to install new BIOS but when I clicked it, I get "Unknown chipset" and all that junk.

Can anyone help.
  • 0

Advertisements


#2
tubui

tubui

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 156 posts
I have Gigabyte GA-8IG


CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200)

CPU Alias Prescott
  • 0

#3
jaxisland

jaxisland

    Member 1K

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,703 posts
When it comes back open up the Task Manager and see what process is taking up the most CPU usage.
  • 0

#4
tubui

tubui

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 156 posts
It said CPU usuage only 30%.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP