Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Problem burning DVD+R


  • Please log in to reply

#1
Tictac

Tictac

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
I'm having a problem burning DVD's from AVI files. I'm confident that I have done everything correctly. I used TPMGEnc and IFOEdit and ended up with:
VIDEO_TS.BUP
VIDEO_TS.IFO
VTS_01_0.BUP
VTS_01_0.IFO
VTS_01_1.VOB
VTS_01_2.VOB
VTS_01_3.VOB
VTS_01_4.VOB
Then I used Nero 6 Ultra Suite Version 6.6.0.8 to burn it to a Philips DVD+R. I'm using a Toshiba ODD-DVD SD-R5272 DVD Burner. It says burn completed sucessfully, and you can tell that obviously there is something on the disk. When you try to play it in a DVD player, the player can't find the disk. And when you put in back in the DVD+R and access it through My Computer it recognizes that there is a disk in the drive but it says 0 Files and shows it empty. I really am thankful for the help!

Mike.
  • 0

Advertisements


#2
Tictac

Tictac

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
thanks for the help guys. turns out I have a bad DVD-ROM and Toshiba is replacing it.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP