Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Is my S-Video port broke?


  • Please log in to reply

#1
hendaz

hendaz

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 248 posts
Hi, lately I have been trying to link my laptop(dell inspiron 510m) up with my tv but it hasnt worked. My laptop has a 7-pin s-video port but my tv has a 4-pin s-video port. Therefore I have tried to use a 7-pin s-video lead which has a composite connection on the opposite end. I also have a yellow composite lead(which definetly works) which I connected to my tv and the opposite side of the s-video lead. I have auido cables which work fine and I can hear audio but I cant see and anything. I have tried a different s-video cable but this didnt help. I have also tried connecting to another pc monitor via the blue video connector and this worked fine. Does anyone know what is wrong or how to fix it??
:whistling:
  • 0

Advertisements


#2
Dwight

Dwight

    Member

  • Member
  • PipPipPip
  • 480 posts
take a look at this

http://www.svideo.com/compaq1700.html

hope it helps
  • 0

#3
hendaz

hendaz

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPipPip
  • 248 posts
cheers for your time but this doesnt really help.
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP