Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

unable to sign in


  • Please log in to reply

#1
dsword

dsword

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 5 posts
ok so yesterday my computer was working fine.but this morning whenever i tried to log into a site where i needed a username or password when i enter it and pressed ok it would automatically take me right back to the same page.
if anyone knows how to fix this prblem please tell me.
o and it's only with internet explorer that it wont work mozilla firefox is running fine but i wish to fix ie to.
  • 0

Advertisements


#2
Spike

Spike

    nOoB

  • Member
  • PipPipPipPip
  • 1,351 posts
Hey there dsword, welcome to Geeks to Go Forums.

Please download ATF Cleaner by Atribune.
This program is for XP and Windows 2000 onlyDouble-click ATF-Cleaner.exe to run the program.
Under Main choose: Select All
Click the Empty Selected button.
If you use Firefox browserClick Firefox at the top and choose: Select All
Click the Empty Selected button.
NOTE: If you would like to keep your saved passwords, please click No at the prompt.
If you use Opera browserClick Opera at the top and choose: Select All
Click the Empty Selected button.
NOTE: If you would like to keep your saved passwords, please click No at the prompt.
Click Exit on the Main menu to close the program.
For Technical Support, double-click the e-mail address located at the bottom of each menu.

That is like a cache cleaner, so if there are any files that may be buggin with the browser... That should fix it.

Then please open Internet Explorer goto "Tools" on the menu bar.
> Internet Options
> Advance Tab
> Click "Restore Defualts"
> Click "Apply" then "OK"

So if it was any browser settings, they have been reset and that should fix it.

Let me know... Cool :whistling:
  • 0

#3
dsword

dsword

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 5 posts
thx for the advice man^^
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP