Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Adding RAM


  • Please log in to reply

#1
RacrPRGMR

RacrPRGMR

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
OK I have an Emachines T1105. I just added 128MB of RAM to my 256 and now my computer will randomly restart itself. Like it will do it unpredicably just resart. Please help this is annoying. I have checked websites and they say my RAM max is 512 with 256 on each slot and I have 256 on one and 128 on the other.
Thanks,
Bill
  • 0

Advertisements


#2
GrantG

GrantG

    banned

  • Banned
  • PipPipPip
  • 122 posts
First of all, google your new ram chips model number. You'll find the ram chips specification somewhere. Crucial.com will give the full specifications of your ram that you need to upgrade, if they don't match, there's your problem. Post back with your further queries, if any.
  • 0

#3
RacrPRGMR

RacrPRGMR

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
I have not checked the RAM model yet but I will do that tonight. I just wanted to thank you for the fast response. This is one of the best Forums I have ever been on. Thanks Guys.
  • 0

#4
iMEG

iMEG

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 7 posts
dear all,
i need help on my system.. a few days ago i decided to upgrade my ram from sdram 64 mb 133 to ddr 400mhz 512 mb... i format my hard drive but it seems that when the winxp spalsh screen appear it suddntly turn into BSOD and it prompts IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL.... but when i install winME os it just seems normal and good running... but when i run the winmedia player and ms powerpoint on a full screen my system prompts kernel error and windows need to shut down... please help me..

i am running on:
ecs p4vmm2
starram 400mhz
intel celeron 1.7ghz
s3 savagepro ddr


iMEG
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP