Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

runtime error


  • Please log in to reply

#1
tiburon1

tiburon1

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 13 posts
:whistling: here more details,
every mail I am getting a window with this error message pop up,
I did try to debug but there is no way to debug it say continue
but I can't the wont let me. I did download Debugger
I don't like my PC to crash need help ~ thanks.

- Windows Operating system and version. (E.g. Windows XP Home
- Exact error message received.
runtime error has occurred in script;
New instance Microsoft Script Error,
debug - select debugger

  • 0

Advertisements


#2
peterm

peterm

    Trusted Tech

  • Technician
  • 3,173 posts
There is no way you'll be able to debug a runtime error. Ignore the messages. You should also go into the properties of your internet connection and uncheck the script debugging box. This will eliminate the pop-ups.
  • 0

#3
tiburon1

tiburon1

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 13 posts
ja, ja I was this far already and disable the box

IT"S NOT WORKING

I am getting crazy with this b..... error
If I am getting 20 mail I have each and everyone to
uncheck. :whistling:

Edited by tiburon1, 23 October 2006 - 08:36 PM.

  • 0

#4
peterm

peterm

    Trusted Tech

  • Technician
  • 3,173 posts
did you also uncheck display a notification about every script error ?
Are you running any popup blockers

Edited by peterm, 23 October 2006 - 08:47 PM.

  • 0

#5
tiburon1

tiburon1

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 13 posts
Hi,
yes I did disable all script's
and no I am not running any popup blockers. :whistling:
  • 0

#6
peterm

peterm

    Trusted Tech

  • Technician
  • 3,173 posts
Ok Lets take a step back
Are you reading your emails via the internet or are you using Outlook express
  • 0

#7
tiburon1

tiburon1

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 13 posts
Hi,
reading mail via the internet provider Juno.
I did a backup and reinstalled the hole thing
not working.
  • 0

#8
peterm

peterm

    Trusted Tech

  • Technician
  • 3,173 posts
Lets see if you havethe latest Java updates
Java

If the problem still persists, you'll want to disable your third-party browser extensions by doing the following:
1. Close all instances of Internet Explorer.
2. Click Start, click Control Panel, and then double-click Internet Options.
3. Click the Advanced tab.
4. Under Browsing, click to clear the Enable third-party browser extensions (requires restart) check box.
5. Restart Internet Explorer.

If this does not work
Go to control Panel Add remove programs
click on Internet explore click on remove this should give you the option to repair Internet explorer
If it does then click on repair if it does not give the repair option then exit.
What has changed for this to start happening. Have you downloaded any new software or updates befor this error started to happen?
Cheers
Peterm
  • 0

#9
tiburon1

tiburon1

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 13 posts
thanks,
yes I have downloaded something from 1,2,3, Ink
and fight for the last 2 month with it .
I'll have to go to work now will follow your advice later
please stay with me ~
thanks again
  • 0

#10
tiburon1

tiburon1

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 13 posts
Hi,
I applied all your option went to Control Panel Add remove programs
click on Internet explorer there was not a option to repair it just remove it !
unfortunately not working .
Any other advice ~ thank's from Florida......tiburon
  • 0

Advertisements


#11
peterm

peterm

    Trusted Tech

  • Technician
  • 3,173 posts
did you click on remove ?
You have to click remove before you get the dialouge box thats says
Remove or fix. If you have doubts go make a fresh restore point 1st.
  • 0

#12
tiburon1

tiburon1

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 13 posts
yes I did, but I had NO[u] option to repair
  • 0

#13
peterm

peterm

    Trusted Tech

  • Technician
  • 3,173 posts
What version of Internet explorer are you using
You can find this information when you start Internet explorer
or go to Help then about internet explorer.
Can we try another web browser to see if you get the same problem.
Firefox
Please click on the firefox link and try this browser.
Cheers
Peterm
  • 0

#14
tiburon1

tiburon1

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 13 posts
Hi,
mt Internet Explorer #
6.02900.2180.XPSD SP2 gdr050301-1519

I did download Firefox want me to make it my home page ?
I try to get mail at Yahoo , and Juno on the Web -
no problem there,

thank's tiburon
  • 0

#15
peterm

peterm

    Trusted Tech

  • Technician
  • 3,173 posts
Hi Tiburon1
Without uninstalling and reinstalling IE6 I think you will have the same promblem.
If you preferfer to use Internet Explorer then Update to IE7
Internet Explorer 7.
If you look through this forum you will see that a lot of us do not use Internet Explorer as our default web browser as it is not as secure as Firefox or Opera.
I only use IE when I have to search the Microsoft site.

Cheers
Peterm
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP