Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Disconnection and Reconnection


  • Please log in to reply

#1
GangstaGeek

GangstaGeek

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
Ive had an issue with my computer disconnecting and reconnecting to the internet every 15 minutes or so....i didnt notice it until my IM services started doing it.....it cant be the router, because its happened on a direct connection, on 3 different broadband modems, and on a college LAN system......someone have any solutions?
  • 0

Advertisements


#2
StudentBusiness12

StudentBusiness12

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 70 posts
Perhaps you have a huge build up of spyware? It's unlikely that this is your problem but it used to happen to me. Try running adaware.

Edited by StudentBusiness12, 26 October 2006 - 12:02 PM.

  • 0

#3
Phate

Phate

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 3 posts

Ive had an issue with my computer disconnecting and reconnecting to the internet every 15 minutes or so....i didnt notice it until my IM services started doing it.....it cant be the router, because its happened on a direct connection, on 3 different broadband modems, and on a college LAN system......someone have any solutions?


I'm having a very similar problem. I'm on a college connection and it disconnects and recconnects in rapid succession. Like when I'm using Ventrillo people will be talking, then it will cut off what they're saying, and a few moments later it will finish what they were saying. Or when veiwing YouTube clips it will download a small chunk of data then stop for ~10 seconds and then it will start again. All of my internet related programs are acting in a similar fashion ( world of warcraft, halo, ect.) I've tried changing the cables scanning for viruses and adware but none of it has affected my connection.

So yeah did you ever find a solution? Does anyone else know how to fix this problem?

Note: Initially when I moved to the college campus connection this was not an issue it is a recent development that I've had the last several days.
  • 0

#4
GangstaGeek

GangstaGeek

    New Member

  • Topic Starter
  • Member
  • Pip
  • 2 posts
no, i am still having the issue.....none of the above are helping
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP