Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

booting up


  • Please log in to reply

#1
ralphwells2

ralphwells2

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
I recently cloned two drives, one a HP with windows ME, the clone was
successful but when i turn on the computer I get the message that
there is no operating system. When I turn the computer off and back
on it boots up correctly. The next time it gives me the no operating
system message again. I did the same thing on a Dell with windows
98, only this time the message reads hit F-1 to reboot. Can anyone
help me with this?
  • 0

Advertisements


#2
admin

admin

    Founder Geek

  • Administrator
  • 24,489 posts
I assume these are larger, faster hard drives? Have you checked to see if there's a BIOS update available?
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP