Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Problems Setting up Network


  • Please log in to reply

#1
SomeoneAnon

SomeoneAnon

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 2 posts
We've got a d-link DSL G604T in our house and we've been having problems setting it up. Due to the fact that the wireless has been unplugged accidently several times, we've had to reset it up. Once we get the web address (http://192. etc..) going then we've had no problems configuring the wireless. However, when we plug in the modem to the computer, it will connect to the LAN but it won't let us open the site. We've put the settings as obtain ICP etc.. The only time we managed to get it work, was on one of my housemates computer, and that was it showed up in the wireless connections instead of connecting as LAN and when we connected to that, we could set up the wireless. We can't think why when it plugs in to hers the router will show up in the wireless connection and we can set up wireless but to ours the router will connect to the LAN and it wont work. The only thing I can think of is that she has an external wireless network adapter whereas for the rest of us our wireless is inbuilt. Unfortunately, we can't use her computer as the moment but still want to set up the wireless but can't get it to work.
  • 0

Advertisements







Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP