Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

Started Topic in Malware Forum but Advised to Come Here


  • Please log in to reply

#1
ab torch

ab torch

    Member

  • Member
  • PipPip
  • 32 posts
Hey Whats up Everyone,

For the past two weeks Metallica (one of your staff from the Malware Department) and i have been trying to fix my computer from some pesky problems. Metallica finally advised me to come here and post a thread. When i boot up my computer i get two messages... RegisterClassObjects failed and Run-time error 462. For the complete information you can check out he thread that I started and even see what steps we took to try to fix the problems.

htttp://www.geekstogo.com/forum/index.php?showtopic=135819

I greatly appreciate all the help that you guys will give me

thanks

Shane
  • 0

Advertisements


#2
peterm

peterm

    Trusted Tech

  • Technician
  • 3,173 posts
Hi Shane
Do you get Run time error 462 OR
Run-time error '462': The remote server machine does not exist or is unavailable
  • 0

#3
ab torch

ab torch

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 32 posts
Hey peterm,

I get the run-time error '462': the remote server machine does not exist or is unavailable


thanks

Shane
  • 0

#4
peterm

peterm

    Trusted Tech

  • Technician
  • 3,173 posts
By chance do you run AOL
or do you have it on your machine and not use it.
  • 0

#5
ab torch

ab torch

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 32 posts
yes i use aol but at this moment when i put an address in none of the sites work

shane
  • 0

#6
peterm

peterm

    Trusted Tech

  • Technician
  • 3,173 posts
Do you use Microsoft office
If yes what version. If you are not sure open word go to Help go to about
microsoft word. Did you download any office files such as word excell or powerpoint before this started to happen.
Do you use aol for instant messaging only?
  • 0

#7
ab torch

ab torch

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 32 posts
I do not have microsoft office nor have i downloaded any software...i use word perfect office.

i use aol to look at my e-mail and to go to sites. i do not use it for instant messaging

Shane
  • 0

#8
peterm

peterm

    Trusted Tech

  • Technician
  • 3,173 posts
Wrong answers :whistling:
Ok Back to the drawing board.
It all points to something trying to run a VB script
  • 0

#9
ab torch

ab torch

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 32 posts
So what do we do to fix this...i really don't know anything about scripting :whistling:
  • 0

#10
peterm

peterm

    Trusted Tech

  • Technician
  • 3,173 posts
Ok what changed before this strated to happen did you upgrade to SP2 ?
Does this computer share with any other computers
Has anyone given you any documents that contain macros

Edited by peterm, 06 November 2006 - 08:08 PM.

  • 0

#11
ab torch

ab torch

    Member

  • Topic Starter
  • Member
  • PipPip
  • 32 posts
all of the problems that have happened are listed on this topic

http://www.geekstogo...62-t135819.html

I believe that i was already upgraded to Sp2 before all the problems had happened

I am also not part of a home network

Shane
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP