Jump to content

Welcome to Geeks to Go - Register now for FREE

Geeks To Go is a helpful hub, where thousands of volunteer geeks quickly serve friendly answers and support. Check out the forums and get free advice from the experts. Register now to gain access to all of our features, it's FREE and only takes one minute. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more.

Create Account How it Works
Photo

explorer.exe won't load


  • Please log in to reply

#1
bapplebo

bapplebo

    New Member

  • Member
  • Pip
  • 1 posts
Hi! I'm having a little PC trouble here and I need some help :whistling:

Basically, I didn't need 3dMark06 anymore, so I tried to uninstall it. I got some weird error, which I cannot recall at all, and then I went to the actual folder to delete it. Bad idea, I know.

So after that, I tried to open My Computer. No success. Tried to open My Documents. No success. Thinking it was a problem with explorer.exe, I ended the process (using the Task Manager), and tried to start it again. explorer.exe started, then ended almost immediately. My start bar flashed once too.

I rebooted, and I got stuck on the login screen. I pressed Ctrl - Alt - Delete to enter the Task Manager and I then logged in.

So what have I done so far?

Re-install 3dMark06, which has not worked.

Any help will be appreciated :blink:
  • 0

Advertisements


#2
Guest_rushin1nd_*

Guest_rushin1nd_*
  • Guest
try doing a system restore

restore it (your computer) to an ealier state when it was working good

try this if that dont work

go start .....run......type in services.msc

then under starup type clickstart up that and try explore

Edited by rushin1nd, 07 November 2006 - 12:23 AM.

  • 0

#3
Guest_rushin1nd_*

Guest_rushin1nd_*
  • Guest
try doing a system restore

restore it (your computer) to an ealier state when it was working good

try this if that dont work

go start .....run......type in services.msc

then under starup type clickstart up that and try explore
  • 0






Similar Topics

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

As Featured On:

Microsoft Yahoo BBC MSN PC Magazine Washington Post HP